Wat wij doen.

Samen een plan maken voor uw gebit?

Praktijk voor tandheelkundige implantologie

Ons aanbod

Tandheelkundige implantologie is inmiddels wereldwijd beoordeeld als de meest ideale vervanging voor eigen tanden en kiezen. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over implantologie, protheses, kronen & bruggen.

Als u een, meerdere of zelfs al uw tanden of kiezen mist en weer ongehinderd wilt kunnen praten, lachen en eten wat u lekker vindt, dan zijn implantaten de oplossing voor u.

Een implantaat is een kunstwortel die in de kaak wordt geplaatst en functioneert als basis voor uw nieuwe tanden en kiezen. Het plaatsen van een implantaat is een ingreep, die onder plaatselijke verdoving kan plaatsvinden. Deze permanente vervanging van de natuurlijke tandwortel dient als nieuw stevig fundament voor een kroon, brug of kunstgebit.

Onze diensten


Implantologie

Tandheelkundige implantologie is inmiddels wereldwijd beoordeeld als de meest ideale vervanging voor eigen tanden en kiezen. Gebitsimplantaten worden toegepast bij ongevallen en sportincidenten (o.a. door hockeysticks of ballen), maar ook op grote schaal als vervanging van individuele tanden of kiezen tot en met het complete gebit op latere leeftijd of in geval van tandziekte.

Kronen & Bruggen

Voor de vervanging van ontbrekende of aangetaste tanden en kiezen kunnen implantaten een uitstekende oplossing bieden. Op de plek van de ontbrekende tanden of kiezen worden een of meer implantaten geplaatst, al naar gelang de ruimte die moet worden opgevuld. Op deze implantaten wordt een kroon of brug geplaatst. Deze heeft de vorm en kleur die op uw bestaande tanden en kiezen is aangepast.

Protheses

Door het slinken van uw kaken kan uw kunstgebit na verloop van tijd te los gaan zitten. Door middel van het plaatsen van implantaten kan dit probleem worden opgelost. In de onder- of bovenkaak worden implantaten geplaatst waarop uw prothese wordt bevestigd. De prothese is uitneembaar, maar klikt bij het plaatsen vast op de implantaten. Het voelt weer als je eigen tanden en kiezen.