Resultaten.

Samen een plan maken voor uw gebit?

Praktijk voor tandheelkundige implantologie

Recencies

Ervaringen van onze klanten vinden we erg belangrijk. Hoe is alles verlopen? Wat was goed en wat kan nóg beter? Wat waren de verschillende redenen om voor tandheelkundige implantologie te kiezen? We hebben een aantal klantervaringen voor u op een rij gezet.
Ze zitten erin! Ik kan eindelijk weer volop lachen! Er is geen enkel aspect in de behandeling dat is tegengevallen, terwijl ik echt geen held ben tijdens dit soort zaken. Iedereen is erg lief en medelevend, waardoor alles vanzelf ging. Het was een grote eerste stap, maar vanaf nu is er geen beter alternatief meer te bedenken. Ik wil niet meer anders. Tot slot kreeg ik een zeer goede offerte. Geen verrassingen achteraf!
Ik ben hier van begin tot einde goed geholpen en vriendelijk ontvangen. De voorlichting was goed en gestelde vragen werden goed beantwoord. Ben ontzettend blij met mijn implantaten na jarenlang niet fatsoenlijk te hebben kunnen eten.
Ik heb me jarenlang beholpen met noodoplossingen, de aanpak van Neeteson was uitermate vriendelijk, compleet en ontzorgend. Ook cosmetisch is de aanpak weldadig goed.
We hadden besloten te gaan voor implantaten. Het adres aan de Westerkade hadden we in de gaten. Tijdens de open dag konden we mooie afbeeldingen aanschouwen en kregen daardoor alle vertrouwen. We werden hartelijk ontvangen en men had een goed oor voor onze belangen. Het was eerst wel even op onze kiezen bijten, maar na blauwe plekken en een dikke wang, begon mijn gezicht te slijten. En na zoveel keren happen, zijn we nu bij de laatste stappen. We zijn gespannen hoe het eruit gaat zien, maar geven de begeleiding een tien. Als ze ons vragen: hoe is het allemaal gegaan? We zouden absoluut weer voor implantaten gaan.
De behandeling van mijn onderkaak (implantaten met staaf voor onder-klikgebit) is begonnen in september 2017 en voor de laatste controle ging ik in januari 2018. Ik ben er blij mee; ik ben af van dat geplak – dat was half werk. Zorg(vuldigheid) kostte en kost tijd. Je hoeft niet álles van te voren te weten en je kunt bij Jan Neeteson in de loop van de behandeling alles achteraf vragen. Langzamerhand kwam ik tot de beoordeling “cum laude”. Nu, weer maanden later, vind ik dat we “summa cum laude” geslaagd zijn.

Samen zoeken wij naar de beste oplossing voor uw gebit.